Eenvoudig webdesign

Op zoek naar eenvoudig webdesign? dan zit je hier goed. Bij ons kan u een eenvoudige website laten maken aan een zeer scherpe prijs. Onze websites zijn responsive , ze werken perfect op elke, pc, tablet, smartphone …

Eenvoudig webdesign aan € 850,- (alles inbegrepen)

Wij ontwerpen uw webdesign aan de spotprijs van € 850,-. De website is gemaakt in WordPress CMS, uzelf kan alles beheren en onderhouden. Wij zorgen voor de volledige ondersteuning van u website, zoals aanmelden bij zoekmachines, koppelen van Social Media, inbouwen van Google analytics, aanmaken van Google places, Google + … Hieronder enkele voorbeelden van klanten die er voor kozen om een eenvoudige website te laten maken.

Eenvoudig webdesign biedt u de mogelijkheid te kiezen uit meer dan 2000 voorbeelden van professionele en responsive lay-outs die we op maat van u onderneming ontwerpen. Ons webdesign is niet alleen eenvoudig , het grote voordeel is dat u website binnen de week compleet online zal staan. Reeds meer dan 150 klanten hebben een eenvousife website laten maken door ons bureau. Onze websites zijn budget en gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en zelf aanpasbaar. Elke websites die wij leveren via eenvoudig webdesign is voorzien van het WordPress CMS systeem, zodat uzelf de website kunt onderhouden.

Bestel u website of contacteer ons

Een eenvoudige website laten maken? Voor meer informatie Bel : 0495/21 45 83 – e-mail: info@seobureau.be