kosten webdesign

Kosten webdesign? Wat is de kostprijs voor het ontwikkelen van professioneel, responsive webdesign? Contacteer ons voor meer info!

Hoeveel kost webdesign?

Kosten webdesign gezocht? U kwam op deze pagina door in Google “kosten webdesign” of ” kostprijs webdesign”in te typen, dat betekend dat u op zoek bent naar de prijs van het ontwikkelen van webdesign. Wij trachten u hier te informeren wat u zal moeten betalen voor een aantrekkelijke responsive design. De kostprijs van een webdesign is te vergelijken met de prijs van een auto of van een nieuwe keuken, je stel jezelf de vraag: Hoe groot moet de auto zijn, wat voor capaciteit moet hij bevatten, hoeveel ga ik er mee rijden …  Voor een keuken kijk je naar de grootte van de bestaande ruimte, de apparatuur die u wilt, de afwerking, … Voor webdesign moet u overwegen wat je wilt bereiken met de website, welke informatie de site moet bevatten, hoeveel pagina’s, hoeveel tekst, afbeeldingen, opties … speciaal voor kmo’s en beginners hebben drukken we onze kosten webdesign.

Kosten webdesign – prijs € 850,- (alles inbegrepen)

Een basic webdesign ontwerpen wij aan de prijs  van € 850,-. De website omvat 5 pagina’s om u bedrijf en producten of diensten voor te stellen en één contactpagina. De website wordt gemaakt in WordPress CMS, uzelf kan alles beheren en onderhouden. Wij zorgen voor de volledige ondersteuning van u website, zoals aanmelden bij zoekmachines, koppelen van Social Media, inbouwen van Google analytics, aanmaken van Google places, Google + … Eenvoudig is bij ons ook professioneel!

Responsive design

Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit meer dan 2000, professionele en responsive designs die we op maat van u onderneming ontwerpen. De kostprijs van een webdesing is niet alleen goedkoop, het grote voordeel is dat u design binnen de week compleet klaar zal zijn. Reeds meer dan 150 klanten hebben voor een website van ons bureau gekozen. Onze websites zijn qua kostprijs budget en gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en zelf aanpasbaar. Elke websites die wij leveren is voorzien van het WordPress CMS systeem, zodat uzelf de website kunt onderhouden.

Bent u op zoek naar een webdesign op maat, wil je extra pagina’s, zoekmachine optimalisatie … Om het voor onze klanten gemakkelijk te maken werken we met enkele pakketten zo weet iedereen onmiddellijk wat de kostprijs van zijn webdesign zal zijn!

Bij de meeste webdesign bedrijven is het moeilijk om een solide prijs voor een webdesign project te krijgen, als je een offerte aanvraagt zullen de meeste u een kort antwoord te geven – “Het hangt er van af wat je wilt“, en dat is waar. Prijzen voor webdesign zijn nogal een beetje variëren afhankelijk van wat functies die u nodig hebt, maar ze zullen steeds binnen een algemeen assortiment vallen, voor een Simpele op maat ontworpen design  (1-10 pagina) betaal je bij ons tussen : € 599 ,- en € 1000,-. Voor een complexe design (10+ pagina’s of sites met veel van de programmering) tussen de € 1000,- en € 4000,-. (exclusief domeinnaam, hosting en gebruik van het CMS systeem).

Let op wat je krijgt voor welk bedrag! Een webdesign met CMS en responsive onder de € 500,- is niet mogelijk,  die komen vrijwel zeker uit het buitenland (heel vaak uit India en Pakistan). Dit webdesign is van een zeer lage kwaliteit, en je kan er weinig mee doen. Een uurtarief is niet bijzonder ongewoon bij webdesigners, zeker als je werkt op een groot project. Uw kosten kunnen dan wel snel uit de hand lopen als je designer hindernissen krijgt tijdens het ontwerpen. Bijna alle website projecten kunnen worden gekwantificeerd met een vast tarief tot op zekere hoogte. 

Meer weten over de kostprijs van webdesign?

Voor meer informatie Bel : 0495/21 45 83 – e-mail: info@seobureau.be

Nieuws

Kosten webdesign – Website prijs

Kosten van website webdesign. “Een goede website verdient zich terug.” Veel websitebouwers vragen duizenden euro’s voor de ontwikkeling van een website. Maar je kan ook goedkoop een website laten maken. Waarom zou je 3 a 4000 euro betalen?

Drie experts over de verdwenen AdWords advertenties

Vroeger toonde Google advertenties aan de rechterzijde van de zoekresultaten. Nu tref je er een gapend gat. Wat is er precies aan de hand en wat betekent dit voor AdWords-campagnes? Drie experts vertellen hoe zij de ontwikkeling zien, wat hun verwachtingen zijn voor de toekomst en geven tot slot advies hoe nu te handelen.

De veranderingen op een rij: Google toont geen enkele Adwords advertentie meer aan de rechterzijde van het scherm. Boven de zoekresultaten neemt het aantal ‘topadvertenties’ toe van drie naar vier. Dit zou zich wel beperken tot ‘highly commercial queries’ – commercieel zeer interessante zoekopdrachten dus. Bij zoekopdrachten vanaf een mobiel blijven dit er maximaal drie. Is er dan geen commerciële uiting meer te vinden op rechts? De uitzonderingen zijn de Product Listing Ads van Google Shopping en advertenties in de ‘Knowledge panel’. Het totaal aantal op de pagina neemt af van maximaal elf naar zeven