Backlinks Kopen? Dat Doe Je Zo!

Backlinks Kopen? Dat Doe Je Zo!

Door de blogwebsite goed te kiezen en door een goed blog te schrijven kun je zo op een vrij gemakkelijke manier een aantal backlinks verzamelen. Een ander groot voordeel is dat deze methode ook op de lange termijn nog backlinks oplevert. Let op: er is de laatste tijd veel gebruik gemaakt van de gastenblogs om backlinks te verkrijgen en zoekmachines zien dit mogelijk als misbruik. Backlinks kopen.

2. Plaats link-worthy content op je website Je kunt backlinks ook aantrekken, maar hier heb je dan al enige bekendheid voor nodig (Backlinks kopen). Zet je je website vol met interessante en link-worthy (linkwaardige) inhoud, dan gaan andere sites jou als autoriteit gebruiken. Er zijn verschillende soorten link-worthy content en het soort of de soorten die jij gebruikt worden bepaald door jouw vakgebied.

Het Effect Van Linkbuilding Vandaag De Dag

Informatief: veel linkwaardige inhoud is informatief en geeft dus informatie over bijvoorbeeld het laatste nieuws, over een nieuwe ontwikkeling in je vakgebied of over een bepaald specialisme. Educatief: een goede inhoudelijke tekst is ook educatief en kan iemand iets leren -. Op een blog voor tandartsen is een tekst over hoe vaak je je tanden moet poetsen niet educatief meer, maar een tekst over de uitkomst van een nieuw onderzoek wel.

Veel schrijvers van teksten in serieuze onderwerpen proberen met dit soort backlinks de aandacht van de lezers er bij te houden. Inspireert: een inspirerende tekst waarvan je kriebels krijgt en waardoor je als je het leest direct wilt beginnen met bijvoorbeeld pianolessen is ook link-worthy. Leent jouw vakgebied zich daarvoor, dan is dit een goede manier om klanten te winnen en tegelijkertijd je linkbuilding te verbeteren.

Linkbuilding Uitbesteden Door Een Seobureau

Mocht je een goede relatie hebben met een bloginfluencer is het verstandig om hier toch gebruik van te maken. Als je namelijk vanuit 2 verschillende pagina’s van de bloginfluencer linkt naar 2 verschillende pagina’s met 2 verschillende achors naar een URL van jouw website wordt hiermee je pagina autoriteit verhoogd.

De pagina autoriteit is, zoals het eigenlijk al zegt, de autoriteit van een pagina. De Google zoekmachine kijkt daarbij hoeveel backlinks van verschillende domeinen er naar 1 pagina, ook wel URL genoemd, verwijzen. kwalitatieve backlinks. 4. Schrijf persberichten Niet elke branche heeft er voordeel bij, maar door persberichten te schrijven en uit te sturen doe je veel meer dan alleen je publiciteit verbeteren.

Ook voor een website laten maken kan je er terecht.

Linkbuilding Cursus

nl kun je je persberichten publiceren. Als je hier vervolgens een aantal links in plaatst naar je website, dan verbeter je je backlinks. Ook hier geldt weer dat je het beste niet te veel links toevoegt en dat het persbericht in eerste instantie natuurlijk bedoeld is om te informeren. Wil jij ook beter vindbaar zijn in Google en ervoor zorgen dat jij niet alleen bovenaan komt te staan, maar daar ook blijft? Vraag de gratis Google Quickscan aan en ontdek waar er voor jou kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Een ander groot voordeel is dat als je persbericht gedeeld wordt, je backlinks vermenigvuldigd worden. Het is bij deze optie belangrijk om te onthouden dat het voornaamste doel van het persbericht niet het vergaren van backlinks is, maar het interesseren en informeren van lezers. Je persbericht moet daarom professioneel overkomen en iets belangrijks te melden hebben. kwalitatieve backlinks.

Linkbuilding Advies

Gebruik sociale media Er zijn nog weinig bedrijven die geen sociale media accounts hebben en ook deze gebruik je voor het verzamelen van backlinks. Daarnaast is de sociale media natuurlijk doorslaggevend bij het meten van de populariteit die je hebt. Hoe meer interactie, hoe meer volgers en hoe meer likes, hoe hoger je komt in de zoekmachine resultaten.

Vervolgens wordt je post hopelijk gedeeld (kwalitatieve backlinks). Heb je een blog, vraag de lezers dan of ze deze willen delen op hun sociale media. Hoe meer je post gedeeld, geliked of geretweet wordt, hoe beter het is voor je SEO en voor je backlinks. Welke sociale media kun je gebruiken? Er zijn een groot aantal sociale media kanalen die je kunt gebruiken.