Prijzen website

Zoek je naar Prijzen website? Dan ben je waarschijnlijk van plan om een nieuwe website te laten maken. Wij hebben voor onze klanten een aantal betaalbare pakketten samengesteld.

De prijzen van onze websites zijn erg uiteenlopend, wij werken niet volgens een uurtarief  maar met een aantal pakketten, zo weet je als klant meteen wat een nieuwe website kost.  Om u een idee te geven ziet u hieronder onze website prijzen voor webdesign. In de prijzen zit de implementatie van WordPress inbegrepen.

Prijzen website WordPress

Onze website prijzen zijn excl. 21% btw

10 belangrijke redenen om voor ons te kiezen…..

  • Wij luisteren aandachtig naar u
  • Enthousiast team met passie voor webdesign en zoekmachine optimalisatie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Heel wat tevreden klanten
  • Binnen de week kan u website online staan
  • Wij werken volgens een totaalpakket
  • Zowel webdesign, seo, advies …
  • We werken aan vaste prijzen
  • Elke dag beschikbaar voor vragen

Prijzen website gezocht?

Heb u nog vragen rond onze tarieven en prijzen?  Bel : 0495/21 45 83 – e-mail: info@seobureau.be

Tags :

Betaalbaar webdesignBetaalbare website voor kmoBetaalbare website laten makenGoedkope website laten bouwenGoedkoop webdesignHoeveel kost een websiteKostprijs websiteEenvoudig webdesignOfferte webdesignOfferte websitePrijzen websiteSimpel webdesignVoordelige websiteWebdesign prijzenWebsite prijsWebdesign AntwerpenWebdesign BureauWebsite designWordPress webdesignerWebsite ontwikkelingWebsite ontwerpenWebsite laten maken

Nieuws over de prijzen van websites

Voor 2019 gaan we uit dit gedeelte splitsen in 2 delen:

DOE HET ZELF: ENKEL LAY-OUT

Met de vooruitgang van de content management systemen kunnen wij u website lay-out aanleveren die uzelf kan voorzien van teksten, foto’s …

Echter, het is belangrijk om te weten dat u wel kennis van webdesign moet bezitten. Wij verzorgen het grafisch ontwerp, en installeren alle tools en plugins die u wenst.

ALS U EEN WEBDESIGNER WIL INHUREN

Een basis website kan worden gemaakt vanaf 599 euro.Deze website is compleet en voorzien van Google analytics en we koppelen eveneens alle sociale netwerken. De kant kan zelf de website aanpassen, pagina’s bijmaken … via het Content Management System.

Een basis website site kan dienen om uw bedrijf online op de kaart te zetten en uw producten en diensten te presenteren, u website zal ook de verkoop inspireren en dienen als lead generator Het ontwerp van uw website zal responsief ontworpen worden met behulp van de nieuwste normen, zodat uw site er hetzelfde zal uitzien op elke computer, tablet, laptop en smartphone. Daarnaast kunnen wij u website optimaliseren voor een grotere natuurlijke zoekmachine ranking succes.

Opgelet niet alle webdesign bedrijven bieden zoekmachine optimalisatie of online marketing aan naast webdesign of vinden dat geen  topprioriteit.