Direct mailing huis-aan-huis bedelen

Postdiensten serveren meestal lokale gemeenschappen. De post of post is een fysiek systeem voor verzendletters, pakketten en postkantoordocumenten. Een postdienst kan openbaar of privé zijn, hoewel de meeste regeringen beperkingen hebben gesteld aan commerciële postsystemen. Veel kleine bedrijven exploiteren hun eigen postdienst, hoewel de diensten van grotere bedrijven meestal duurder zijn.

De meerderheid van de mensen ontvangt hun post via de postdienst. Lokale postcodes worden opgericht voor elke regio. Hierdoor kunnen e-maildragers brieven leveren aan specifieke adressen. De USPS genereert en levert de lokale mailinglijsten, dus u hoeft u alleen maar zorgen te maken over hoe u uw brief of pakket kunt aanpakken.

Direct mailing huis-aan-huis bedelen

U kunt mailinglijsten kopen uit vele bronnen, inclusief commerciële en overheidsmail-lijsten. Mailinglijsten zijn zeer waardevol voor bedrijven en individuen, aangezien u u toestaat om bepaalde gebieden voor reclame- of marketingcampagnes te richten. Je kunt ook de hele wijken targeten voor postinspanningen.

Mail Forwarding Services rekenen meestal een nominale vergoeding voor hun diensten. U kunt echter een lijst met lokale expediteurs krijgen voor een goedkope kosten. Het gebruik van een lokale expediteurservice maakt mailing eenvoudig en efficiënt en vermindert de belasting op uw eigen mailingmachine. U kunt ook gebruikmaken van de lokale postkantoren postmaster om een e-mail door te geven die u lokaal op het juiste adres ontvangt.

Sommige kleine bedrijven gebruiken direct mailing-services. Directe mailingbedrijven berekenen over het algemeen een vergoeding voor hun mailinglijsten. Deze lijsten bevatten meestal namen en adressen van bestaande klanten die u wilt contacteren voor toekomstige transacties. Sommige directe postbedrijven bieden een database van clients, compleet met adresgegevens. Ze kunnen u helpen bij het ontwerpen van een effectieve mailingcampagne.

Directe mailingbedrijven kunnen u ook helpen met mailing naar overzeese locaties. Ze kunnen u helpen bij het internationaal brieven en bieden u verzendkosten en mailing-opties op basis van waar de letter wordt geleid. Als u e-mail naar een internationale ontvanger verzendt, moet u speciale aandacht doen om ervoor te zorgen dat u hun postadres bij de hand hebt, dus u verspilt uw klanten niet met een niet-bestaand adres.

Sommige mailingbedrijven bieden internetmailingoplossingen.

E-mailprogramma’s die door deze bedrijven worden aangeboden, kunnen u helpen bij het beheren van alle aspecten van uw mailinglijst, evenals het selecteren van mailinglijsten snel en eenvoudig. Mailing-programma’s die door deze bedrijven zijn ontworpen, kunt u een online applicatie maken waarmee klanten zich kunnen aanmelden, hun recente berichten kunnen bekijken, hun gedachten, enz. Met veel e-mailprogramma’s kunnen uw klanten ook hun bezorggeschiedenis volgen, zodat u de nauwkeurigheid van uw adreslijst kunt garanderen. Een toegevoegde functie aan deze programma’s is de mogelijkheid om elektronische nieuwsbrieven naar klanten te verzenden, die hen helpt hen eraan te herinneren om terug te antwoorden.

De meeste distributiebedrijven van internet mailen bieden dezelfde functies en voordelen die u bij een lokaal bedrijf zou vinden, zoals de mogelijkheid om uw klantinformatie, overdrachtsadressen in te voeren, uw naam te wijzigen, enz. U kunt ook in staat zijn om een verzekering van deze bedrijven te kopen, zoals het leven van het hele leven en termijn, naast alleen regelmatige verzekering. Internetgebaseerde bedrijven kunnen u ook helpen bij het vinden van het dichtstbijzijnde postkantoor, een lokale bibliotheek bezoeken of een verloren item zoeken. De meeste bedrijven vereisen niet dat u iets vooraf betaalt, maar u kunt worden gefactureerd voor toekomstige diensten die u gebruikt.

Naast het kunnen maken van elektronische postadressen en tracking-leveringen, bieden vele op internet gebaseerde bedrijven ook een virtueel adresboek voor een vergoeding. Virtuele adresboeken zijn zoals adresboeken die u online kunt bekijken vanaf uw computer, in plaats van af te drukken en papieren kaarten te mailen. Met sommige bedrijven kunt u zelfs uw straatadres en / of postcode invoeren bij het uitchecken. Dit maakt het heel gemakkelijk voor klanten en prospects om u te vinden. Het adresboek toont echter alleen uw huidige postadres en toont echter geen eerdere adressen. Het geeft geen postadressen aan die u mogelijk eerder hebt gebruikt.

Voor kleine bedrijven zonder veel kapitaal, of voor bedrijven die overheadkosten willen afsnijden, is een e-mailwedstrijddienst een uitstekende optie. Deze bedrijven bieden meestal de service voor minder dan $ 5,00 per maand, met onbeperkte ontvangers. Dit betekent dat u geen ruimte meer huurt en mensen inhuurt om elk stuk mail voor u aan te pakken, en geen stempels meer om te kopen. U bespaart ook geld door de behoefte aan te elimineren voor het sorteren via grote stapels mail op uw postkantoor telkens wanneer u een stuk ontvangt. In plaats daarvan kunt u de e-mail gewoon naar de juiste locatie doorsturen.

Faxen en slakpost kosten meestal minder dan mailing via internet, maar raken nog steeds enkele extra kosten. Met behulp van een online postdienst kunt u op elk moment up-to-date, nauwkeurige informatie hebben. Bovendien zijn er geen nieuwe postzegels om te kopen, en geen behoefte aan een daadwerkelijk postadres om elke dag in te dienen. Dus, het is absoluut een betere optie voor velen. Of u nu een virtueel postadres of een op internet gebaseerde service gebruikt, u bespaart geld en tijd als het gaat om het beheren van uw postadres en transacties.

Postbedeling gezocht? Verstuur jij regelmatig een huis-aan-huis bedeling via bpost? Of overweeg je dit? Wacht dan nog even om naar het postkantoor te rennen.  Want dankzij onze vlotte samenwerking met bpost kan Pro-mailing jou de voordeligste tarieven aanbieden!