Gedrukte etiketten maken

Gedrukte etiketten worden vaak gebruikt in kleding en kleding, maar het kan ook worden gebruikt in schoeisel, meubels, accessoires, en vele andere koopwaar die op maat gemaakte gedrukte etiketten nodig hebben, met name voor promotie en informatie op de etiketten. Op maat gedrukte etiketten in verschillende soorten zijn heel nuttig omdat het een bedrijfsorganisatie in staat stelt om de producten en diensten die door een bedrijf worden aangeboden te promoten en te adverteren. Deze etiketten dragen belangrijke details zoals logo en bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en meer. Zij spelen een belangrijke rol bij het overbrengen van belangrijke informatie en het informeren van de mensen over de aangeboden producten en diensten.

Gedrukte etiketten maken

Er zijn twee hoofdcategorieën van bedrukte etiketten volgens hun ontwerp en nut. De eerste categorie zijn de geweven etiketten en de tweede is de gezeefdrukte etiketten. Beide spelen een belangrijke rol en deze twee categorieën worden in grote lijnen gescheiden door de fundamentele verschillen in nut en ontwerp. Beide worden bedrukt met etikettenstof, textiel, papier of een ander materiaal. De volgende bespreking geeft inzicht in de belangrijkste verschillen tussen deze twee afgedrukte etikettenopties en helpt u een weloverwogen keuze te maken.

Beiden worden aangepast door het toevoegen van merknamen, tekst, logo’s, afbeeldingen en andere soorten ontwerpen die het product verbeteren en het gedrukte etiket aantrekkelijker maken. Het grote verschil tussen geweven en gezeefdrukte etiketten ligt echter in de snelheid waarmee de productie wordt voltooid en geleverd. Als we bijvoorbeeld kijken naar het geval van geweven gedrukte etiketten, dan worden deze zeer snel vervaardigd door gebruik te maken van inkt van zeer hoge kwaliteit en drukmachines van hoge kwaliteit, terwijl het bedrukken van de gezeefdrukte etiketten meer tijd in beslag neemt. Bovendien nemen de gedrukte etiketten veel meer tijd in beslag om te worden afgeleverd, aangezien zij het circuit van de grafische printer moeten doorlopen, talrijke druktests moeten ondergaan en ten slotte in hun definitieve vorm moeten worden omgezet alvorens zij op het substraat worden aangebracht.

Voorbedrukte Etiketten op maat

Het tweede grote verschil tussen etiquettes imprimer  en gezeefdrukte etiketten is dat de laatste een complexer ontwerp heeft dat specifiek met de hand wordt vervaardigd om een aangepaste look te geven. Het geweven etiket daarentegen heeft een zeer eenvoudig ontwerp, dat tot stand komt door gebruik te maken van standaard inktpatronen en printers. Afgezien van het fundamentele verschil in de look en feel van de gedrukte etiketten, is er nog een belangrijk verschil dat verband houdt met het nut. Terwijl de bedrukte etiketten gedurende een lange periode kunnen worden gebruikt en resultaten van behoorlijke kwaliteit kunnen opleveren, moeten de geweven etiketten na elke drie jaar worden vervangen omdat zij verslijten. De reden hiervoor is dat het ontwerp en het patroon van het geweven label beschadigd raken door het constante gebruik en na elke drie jaar opnieuw moeten worden bedrukt om ervoor te zorgen dat de branding intact blijft.

Er is nog een belangrijk verschil tussen geweven en gezeefdrukte etiketten, dat verband houdt met het nut en het gebruik. Hoewel bedrukte etiketten gemakkelijk kunnen worden afgedrukt op standaardpapier en inkjetprinters, hebben zij geen eigen nut, afgezien van de branding. Zoals eerder vermeld, kunnen de gedrukte etiketten worden hergebruikt en dus kunt u ze op een geweldige manier gebruiken. Aan de andere kant kan het geweven damast label ontwerp worden gepersonaliseerd met behulp van verschillende materialen en kleuren. De bedrukte damast etiketten hebben een unieke, rijke uitstraling waardoor uw bedrijf zich kan onderscheiden van de rest.

Afgezien van de betaalbaarheid zijn er nog enkele voordelen van gedrukte etiketten, zoals de hoge kwaliteit, duurzaamheid en op maat gemaakte grafische ontwerpen. Damastdrukwerk kan worden gemaakt volgens uw individuele voorkeur, smaak en persoonlijkheid. Er zijn een verscheidenheid van gedrukte stickers in de markt van vandaag, waaronder vormen, afbeeldingen, logo’s, cartoons en zelfs beroemdheden. De gedrukte Damast aangepaste etiketten kunnen worden ontworpen met behulp van een verscheidenheid aan hulpmiddelen zoals gereedschappen en technieken, zoals inkt, schaar, verf, stiften, lijm en nog veel meer. Ze kunnen worden afgedrukt op een verscheidenheid van oppervlakken, zoals stof, papier, vinyl en leer