Uurtarief Webdesigners

Uurtarief webdesigners gezocht? Dan zit je hier goed, wij proberen u hier een duidelijk beeld te schetsen van het webdesign uurtarief.

Uurtarief Webdesigners anno 2019

Voordat de meeste mensen een webdesign laten maken gaan ze op zoek naar de kosten van een nieuwe website. Een precies antwoord op die vraag krijg je echter eigenlijk nooit. De kosten van een website zijn namelijk bijna net zo moeilijk te berekenen als de kosten of prijs van een nieuw huis. Daarom juist werken wij niet met een uurtarief maar met pakketten!

Tarief voor het laten bouwen van een nieuwe site

Een webdesigner kan je vergelijken met een voetballer, de ene webdesigner beschikt niet over evenveel kwaliteiten als de andere, daarom zal de prijs van de ene website bouwer hoger zijn dan de andere. Als je een website wil laten ontwikkelen moet je toch met enkele berekeningen rekening mee kunt houden.

Prijzen voor het bouwen van een website berekenen

Het kostenplaatje voor het bouwen van een website zijn gebaseerd op een aantal factoren en bepalend om een succesvolle website te hebben. Wil je een website met responsive design? Moet je website CMS gebouwd zijn? Wil je 5 pagina’s of 20 pagina’s? Moet je website SEO bevatten … Dat zijn enkele vragen waar u rekening mee dient te houden als je een website wil laten maken. Wat is nu het gemiddelde tarief van een webdesigner?  Het uurtarief ligt tussen de € 65,- en € 100,- per uur. Dit is in 2015 een normaal tarief voor webdesigners. De meeste collega designers rekenen  € 80,- als uurtarief.

Het grote nadeel van een webdesigner die per uur werkt is dat je nooit op voorhand weet wat het webdesign gaat kosten want hij kan ook niet exact zeggen hoeveel uur hij gaat werken aan uw website. Wij doen het anders, wij werken met vaste tarieven, per pakket.

Geen tarief per uur, maar vaste prijzen

Basic websitedesign

Website met 5 pagina’s een een contactpagina om uw producten en diensten voor te stellen.

Ideaal voor starters of bedrijven die klein willen beginnen en nadien de website uitbreiden.

Meer informatie over Basic webdesign

Zakelijke websitedesign + SEO

Website met 10 pagina’s en een contactpagina om om uw producten en diensten voor te stellen.

Daarnaast ontwikkelen we landingspagina’s per zoekwoord om gevonden te worden in Google.

Meer informatie over Zakelijk webdesign

Pakket enkel SEO 

Als u reeds over een eigen website beschikt maar die wordt niet gevonden in Google kunnen wij de zoekmachine optimalisatie behandelen. We herwerken de content en maken extra pagina’s per zoekwoord voor Google.

Meer informatie over het pakket SEO

Een Responsive website met CMS voor € 850

Bij ons kost het laten bouwen van een website met CMS € 850,-. Voor deze prijs krijg je een responsive website die perfect werkt op alle pc’s, laptops, tablets en smartphones. Wij ontwikkelen de website in WordPress CMS, u kan dus zelf de website beheren, uw website aanpassen en nieuwe pagina’s toevoegen.

Meer info? Contacteer ons

SEObureau (Oost-Vlaanderen)- Camberg 15 – 9400 Ninove – (West-Vlaanderen) Knokkestraat 270 B2 – 8200 Knokke Heist

Tel: 0495/21 45 83 – E-mail: info@seobureau.be

Tags :

HomeGoedkoop webdesign –  Betaalbaar webdesign  – Eenvoudig webdesignSimpel webdesign –   Webdesign AntwerpenWebdesignbureau – Betaalbare website voor kmo – Goedkope website laten bouwenWebdesign prijzen  –  Kostprijs website  –  Website prijs  – Betaalbare website laten maken – Prijzen website  –  Voordelige website  –  Hoeveel kost een website