Webdesign prijzen


Webdesign prijzen: U kunt hier de exacte kosten berekenen voor het ontwerpen van uw webdesign. Geen verborgen kosten, wij werken met vaste prijzen. Wij hebben een aantal pakketten samengesteld met diverse mogelijkheden en prijzen. Al websites zijn compleet, responsive en voorzien van een CMS systeem zodat u zelf de website kan beheren. De prijs verschillen van het webdesign zitten in de grootte van de website, het aantal pagina’s en of je al dan niet SEO erbij wenst of niet.

Website prijzen en pakketten

In sommige van onze prijzen zit naast webdesign ook SEO mee inbegrepen. Bij ieder pakket staat de complete prijs meegedeeld voor het ontwikkelen van de website,  dat bedrag is één keer te betalen, bijkomend is er ook nog de hosting, domeinnaam en gebruik van het CMS systeem aan 200 euro (jaarlijks te betalen).

Alle prijzen excl. BTW 21%

Wij hanteren zeer voordelige prijzen voor webdesign

U merkt dat u bij ons heel eenvoudig zelf de exacte kosten kan berekenen voor u webdesign. Geen verborgen kosten, de prijs staat tot iedere cent nauwkeurig meegedeeld. Kijk even naar onze pakketten, bekijk welk pakket het meest op je wensen en budget aansluit en je kan zelf de webdesign prijs berekenen. We kunnen al een mooie ontwerpen voor 850 euro.

Goedkoop webdesign aan scherpe prijzen

Goedkoop webdesign is een concept van SEObureau. Als u kiest voor ons kiest u voor:

  • Zeer voordelige webdesign prijzen voor ontwikkelen van een website;
  • Een team dat dagelijks voor u paraat staat;
  • Deskundige medewerkers en gepassioneerd in webdesign en SEO;
  • Vele tevreden klanten.

Onderhoud website prijs

De meeste bedrijfsleiders hebben totaal geen tijd om hun website aan te passen of te onderhouden. Ons team kan ook u website onderhouden. De prijzen  voor het onderhouden van uw site zijn afhankelijk van de wat er precies moet gebeuren. Voor bedrijfswebsites die wekelijks moeten aangepast worden hebben we een onderhoudscontract aan een zeer voordelige prijs.

Wij zijn u partner voor jaren.

Ons doel is simpel – betaalbare websites ontwerpen voor iedereen. Wij creëren en bouwen een website die volledig aan uw wensen zal voldoen door middel van een op maat gesneden ontwerp met een professionele uitstraling, een website  die het vertrouwen in uw klanten inspireert. Met websitedesign prijzen binnen elk budget bieden wij 3 webdesign pakketten aan. Onze  prijzen voor webdesign zijn zeer concurrerend. Wij bieden hoge kwaliteit web design gecombineerd zoekmachine optimalisatie aan lage prijzen.  Indien u met ons gaat samenwerken kunt u zich verwachten aan een totaalconcept van design en SEO.

Prijs voor een website te laten maken.

De prijs van een website kan verschillen naar gelang het pakket dat u wenst. Wil je enkel een website of ook zoekmachine optimalisatie erbij? Mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je nog vragen neem dan contact met ons op voor een gratis website offerte,  wij helpen je graag vrijblijvend verder. bel 0495/21 45 83, mail: info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.

Tags :

Betaalbaar webdesignBetaalbare website voor kmoBetaalbare website laten makenGoedkope website laten bouwenGoedkoop webdesignHoeveel kost een websiteKostprijs websiteEenvoudig webdesignOfferte webdesignOfferte websitePrijzen websiteSimpel webdesignVoordelige websiteWebdesign prijzenWebsite prijsWebdesign AntwerpenWebdesign BureauWebsite designWordPress webdesignerWebsite ontwikkelingWebsite ontwerpenWebsite laten maken

Hoeveel moet een website Kosten bij de meest webdesign firma’s?

Het is moeilijk om een solide prijsklasse voor een webdesign project te krijgen, omdat elk web design bedrijf anders gaat rekenen bij het maken van een offerte. De meeste mensen zullen u een kort antwoord te geven – “Het hangt af wat je wilt”, en dat is waar. Prijzen voor websites variëren nogal en zijn afhankelijk van welke functies je nodig hebt, maar ze zullen toch steeds binnen een algemeen assortiment vallen. Dit zijn ongeveer de prijzen:

Eenvoudig op maat ontworpen websites (1-10 pagina): € 400,- € 10.000,-.  Complexe sites (10+ pagina’s of sites met veel van de programmering): € 10.000,- € 25.000,-. Een typische kleine zakelijke website kost meestal tussen de € 2.000,- en € 6.000,-.

Kan ik een zelf aanpasbare website voor minder dan € 1000,- hebben?

Natuurlijk kan dat, wij bieden het aan! Bij ons krijg je een kwalitatieve website (compleet). Maar ket op voor heel wat bedrijven die dit ook aanbieden, want bij heel wat gaat u waarschijnlijk niet krijgen wat u nodig hebt. Heel wat buitenlandse bedrijven bieden websites onder de € 500,- die komen heel vaak uit India en Pakistan. Deze websites zijn van zeer lage kwaliteit, en waarschijnlijk zal er met dit soort websites weinig doen. Online marketing is een ongelooflijk moeilijke discipline, als u op zoek bent naar een website om daadwerkelijk geld te verdienen online, dan heb je een hogere kwaliteit site nodig.

Voor een redelijk hoge kwaliteit site met een e-commerce-functionaliteit, rekenen de meeste bedrijven de minimumprijs van € 4000,- 

Sommige ontwerpers werken volgens  een uurtarief?

Een Freelance webdesigner werkt aan meestal tussen de € 30,- en € 90,- per uur, een professional tussen de € 45,- en € 120,-

Ontwerpen per uur is niet bijzonder ongewoon bij freelancers, maar als je werkt aan een groot project kan dit duur worden. De kosten kunnen snel oplopen als je ontwerper per uur begint te programmeren. Probeer te een uurtarief te voorkomen. Bijna alle projecten kunnen worden gekwantificeerd met een forfaitair bedrag tot op zekere hoogte. Zo niet, zorg ervoor dat je een contract hebt waar het aantal uren kan worden beperkt.

Andere website kosten

Web hosting: € 4 ,- tot €  50,- per maand

De hosting is het bedrag , de  “huur” die u moet betalen om uw website op het internet te huisvesten. Voor eenvoudige websites, heb je niet meer dan 1 GB aan ruimte per jaar nodig en 3-10 GB aan bandbreedte nodig. Als je beslist de website uit te breiden, zult u uw hosting ook moeten uitbreiden. Bijna alle webdesign bedrijven werken met uw bestaande hosting provider.

Domeinregistratie: € 7,- € 14,- per jaar

Uw jaarlijkse domeinregistratie is de vergoeding voor het vernieuwen van het exclusieve recht om gebruik te maken van uw domeinnaam. U kunt een domein  registreren op uw eigen of via uw web design bedrijf. Waarschuwing: als je web design bedrijf het registreren van uw domeinnaam voor u doet ben zorgt dat ze betrouwbaar zijn en zorg ervoor dat ze het domein registreren op uw naam en niet de hunne. Als het domein is geregistreerd bij hun zakelijke naam, is de providers eigenlijk de werkelijke rechtmatige eigenaar van het domein. Wat betekent dat? wel als je ooit van webdesign firma wil veranderen kan dat problemen geven. Ik kan je niet vertellen hoe vaak we tegenkomen dat klanten hun web design bedrijven moeilijk doen over de domeinnamen!  

En dat is zo ongeveer alles!

Wat u dus moet onthouden is dat wij een van de goedkoopste web design bedrijven zijn (wij bieden een van de laagste tarieven op het internet) voor een kleine bedrijf website betaal je bij ons € 599,- , deze website is van hoge kwaliteit, op maat gemaakt, responsive en u kan hem zelf aanpassen. 

Relevante pagina’s – links

Prijzen voor website optimalisatie

Seo prijzen | Kosten Zoekmachine Optimalisatie … Als je ineens honderden potentiële bezoekers op uw website krijgt, dan is de kostprijs van SEO snel terug betaald.

Wat zijn de prijzen voor Link Building

Link building is naast SEO zeer belangrijk voor een hoge notering in Google. Link building is zeer belangrijk. De prijzen starten vanaf 199 euro per maand.

Webdesign Oost-Vlaanderen Prijzen

Woon je in Oost-Vlaanderen? En wil de prijzen weten om een website te laten maken? Maak dan kennis met Webdesign Oost-Vlaanderen voor een betaalbaar webdesign!