Webdesign bureau, hoe vind je de beste?

Je website is tegenwoordig ongeveer het belangrijkste marketingkanaal waar je over kunt beschikken. Dus zorgen dat je een goed webdesign bureau hebt die je helpt bij het realiseren van je nieuwe website is essentieel.

 

Een professionele website laten maken is geen eenvoudige klus want er komt iets meer bij kijken dan een leuk design en een beetje programmeren in WordPress.

 

Waar let je op bij het kiezen van het beste webdesignbureau?

1.     Zijn ze zelf goed vindbaar?

Het ging toch om een website laten maken? Niet om zoek het beste SEO bureau? Klopt maar een webdesign bedrijf dat zelf goed vindbaar is kan jou ook helpen aan een website die goed gevonden wordt. Dus zoek op Webdesign agency of welke relevante zoekwoorden dan ook en kijk wie er op de eerste pagina staat.

 

2.     Hoe ziet hun eigen website er uit?

Is hun website verzorgd, is hij duidelijk, werkt hij goed? Allemaal zaken die je goed geregeld wilt hebben als je zelf een website laat maken.

 

3.     Hebben ze een goed portfolio?

Als de eigen website er goed uit ziet wil dat nog net zeggen dat ze voor klanten ook mooie en goedwerkende websites maken. En er zijn een aantal interessante factoren waar je op kunt letten als je het portfolio van de websitebouwer bekijkt.

 

Zo is het goed om te zien of het een divers portfolio is. Dus hanteren ze verschillende stijlen of lijkt het allemaal veel op elkaar? Want als dat laatste het geval is gebruiken ze waarschijnlijk 1 template en maken ze daar alles in. En dan is het de vraag of jij jouw ideeën over je eigen website daarin terug ziet komen.

4.     Hebben ze verwijzingen en reviews?

Als een webdesign bedrijf veel mooie caes in hun portfolio heeft staan si dat een goed begin, maar wees eens eerlijk. kan niet iedereen op zijn website zetten dat ze die en die site hebben gemaakt. Het zal niet de eerste keer zijn dat we dat tegenkomen.

 

Maar ook daar is een goede oplossing voor; vraag naar recente referentie die je kunt bellen. Dan kun je meteen navragen hoe het werkproces ging en of die beviel bij die andere klant.

 

5.     Heb je een connectie met het webdesign bureau?

Een website laten maken is een intensieve samenwerking en met de ene persoon heb je nu eenmaal meer een klik dan met de andere. Dus kies als het veen kan voor de websitebouwer waar je je goed bij voelt omdat je dat goed kunt gebruiken als je je eens opwind als het wat langer duurt voordat iets af is of als je een verschil van mening hebt over de invulling van je website.

 

Wil je een nieuwe website laten maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met Pingwin Online Marketing via info@pingwn.nl.