Website design

WordPress is één van de meest gebruikte en gebruiksvriendelijke Content Management Systemen (CMS) ter wereld. Als Website Designer zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van zoekmachinevriendelijke betaalbare WordPress websites aan scherpe prijzen.  WordPress Website Designer maakt nieuwe websites maar kan ook uw bestaande site moderniseren en omzetten naar WordPress of wilt u de bestaande website van een nieuwe lay-out voorzien, ook dan kunnen wij u van dienst zijn.


Website design in WordPress

U wilt een aantrekkelijke, functionele  website, die goed geïndexeerd zal worden door Google? U wil geen duizenden euro’s betalen voor website design? Informeer dan absoluut naar de mogelijkheden bij Goedkope Website Designer! Wij realiseren u een professionele website naar uw budget, wensen en behoeften en na de oplevering kan uzelf de website beheren, aanpassen en onderhouden.

Websitedesign is bij ons betaalbaar :

  • Wij ontwikkelen in WordPress CMS, wij vragen geen  licentieksoten voor gebruik van het systeem van de database en software wat alles zeer voordelig maakt
  • Wij zijn een klein kantoor met vakkundige webdesign specialisten
  • Wij houden contact met onze klanten via mail, of telefonisch, we hoeven op die manier gaan vervoerskosten te rekenen
  • De realisatie van de website kan uw via een link volgen
  • Wij werken met professionele WordPress templates

Een goede service en contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een WordPress Website Designer met passie voor het vak. Lees meer over WordPress.

Heeft u al maximaal rendement?

Uw (toekomstige) klanten verwachten een moderne, snelle en overzichtelijke site, met alle denkbare contact-, bestel- en betaalmogelijkheden. Ook moet de site op alle desktops, laptops en smartphones perfect werken. Elke bedrijf wil dat zijn website maximaal rendeert. Meer en vooral de juiste sitebezoekers trekt, meer leads genereert, conversie realiseert en het plaatje moet betaalbaar zijn. Wij zorgen ervoor.

Online marketing

De ontwikkelingen op online vlak gaan supersnel. Wat vandaag in 2016 nog revolutionair is, is in 2010 alweer achterhaald. Online marketing is een proces geworden dat je dagelijks moet bijsturen, het komt er op aan om te de resultaten te meten, monitoren, bijstellen en optimaliseren. Dit is werk van SEO experts, ook die hebben wij in huis.

Zonder bezoekers geen bezoekers en omzet

Uw website trekt niet vanzelf bezoekers. Bij ons krijg je een totaaloplossing van design en SEO. Wij garanderen u 100 procent traffic. Wij zorgen dat uw website gevonden wordt via Google. Dat uw doelgroepen op de juiste landingspagina binnenkomen. En dat bezoekers klanten worden!

De kostprijs om meer uit uw website halen

Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet, dat wil elke onderneming. De meeste bedrijven hebben geen SEO specialist in huis om alle online mogelijkheden optimaal te benutten, wij bieden een oplossing. Tegen een betaalbaar tarief zorgen wij voor maximaal online rendement.

Ons team bestaat uit online experts met passie voor hun vak, die u zullen helpen om uw doelstellingen online te realiseren. Wij bieden een zeer doeltreffende  online marketing oplossing. Ontdek hieronder onze webdesign prijzen.

Bekijk onze scherpe tarieven in de vorm van pakketten

Basic websitedesign

Website met 5 pagina’s een een contactpagina om uw producten en diensten voor te stellen.

Ideaal voor starters of bedrijven die klein willen beginnen en nadien de website uitbreiden.

Meer informatie over Basic webdesign

Zakelijke websitedesign + SEO

Website met 10 pagina’s en een contactpagina om om uw producten en diensten voor te stellen.

Daarnaast ontwikkelen we landingspagina’s per zoekwoord om gevonden te worden in Google.

Meer informatie over Zakelijk webdesign

Pakket enkel SEO 

Als u reeds over een eigen website beschikt maar die wordt niet gevonden in Google kunnen wij de zoekmachine optimalisatie behandelen. We herwerken de content en maken extra pagina’s per zoekwoord voor Google.

eer informatie over het pakket SEO

Persoonlijk contact is erg belangrijk

Voor het ontwikkelen van webdesign of zoekmachine optimalisatie werk ons bureau steeds met een afspraak op voorhand, als webdesigner vinden wij persoonlijke contact met onze opdrachtgevers  belangrijk. Tijdens de afspraak bespreken we het design, de SEO, Google analytics, Social Media, het CMS Systeem … Zo is er nooit miscommunicatie en krijgen jullie een voordelige, renderende website. Zeker voor een website design is een goed contact en vertrouwen tussen het bureau, webdesigner en opdrachtgever erg belangrijk!

Hoeveel kost Website design?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of maak een afspraak via: Tel: 0495/21 45 83 – E-mail: info@seobureau.be

SEObureau (Oost-Vlaanderen)- Camberg 15 – 9400 Ninove – (West-Vlaanderen) Knokkestraat 270 B2 – 8200 Knokke Heist

Tags :

HomeGoedkoop webdesign –  Betaalbaar webdesign  – Eenvoudig webdesignSimpel webdesign –   Webdesign AntwerpenWebdesignbureau – Betaalbare website voor kmo – Goedkope website laten bouwenWebdesign prijzen  –  Kostprijs website  –  Website prijs  – Betaalbare website laten maken – Prijzen website  –  Voordelige website  –  Hoeveel kost een website

Webdesign omvat vele verschillende vaardigheden en disciplines rond de productie en het onderhoud van websites. Web design omvat grafisch ontwerp en interface design met inbegrip van gestandaardiseerde code, eigen software en zoekmachine optimalisatie. Webdesigners werken meestal in een team die verschillende aspecten van het ontwerpproces apart behandelen, hoewel sommige ontwerpers alles zelf doen.  De term web design wordt normaal gebruikt om het ontwerp-proces van een website te beschrijven. Webdesign wordt gedeeltelijk overlapt door web engineering en web ontwikkeling. Van webdesigners wordt verwacht dat zij een zelfstandig kunnen werken. Webdesigners werken meestal samen met  webbeheerders, conversie specialisten, app-ontwikkelaars, copywriters, SEO-, social media- en linkbuilding-experts, die zijn opgegroeid met internet. Goedkope website maken een divisie van SEObureau.be Ondersteund door WordPress en Smartline.