Website ontwikkeling

Website ontwikkeling gezocht? De dag van vandaag is een mooie vindbare website zeer belangrijk voor een onderneming. Wij maken prachtige websites in WordPress die u zelf eenvoudig kan aanpassen.

Website ontwikkeling op maat

U website ontwikkeling is bij ons in goede handen. Sinds 2002 houden wij ons bezig met het ontwikkelen van goed vindbare websites. De ontwikkeling van een website is een vak apart, naast het ontwerp en techniek van een website is de gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk. Bij de ontwikkelingsfase moet er de dag van vandaag rekening gehouden worden met responsive design, want het bezoek van websites via mobiele apparaten is het afgelopen jaar mee dan verdubbeld. Een responsive website gaat zich automatisch aanpassen naar gelang de schermafmeting. Test het zelf eens uit en ga met je tablet of smartphone eens een website bezoeken die mobiel ontworpen is en een website die niet responsive is, u merkt meteen het verschil!

Website laten ontwikkelen

Tijdens een eerste gesprek laten wij u verschillende ontwikkelingen zien van website zien, we bouwen samen de website die u voor ogen hebt. Onze klanten worden van in het begin betrokken bij het ontwikkelingsproces van de website ontwerpproces. Wij ontwerpen aantrekkelijke websites die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines in WordPress CMS.

De verschillende mogelijkheden in  website ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van uw website gebeurd kan u kiezen uit enkele pakketten.

Basic webdesign WordPress

Website met 5 pagina’s een een contactpagina om uw producten en diensten voor te stellen.

Ideaal voor starters of bedrijven die klein willen beginnen en nadien de website uitbreiden.

Meer informatie over Basic webdesign

Zakelijke webdesign WordPress+ SEO

Website met 10 pagina’s en een contactpagina om om uw producten en diensten voor te stellen.

Daarnaast ontwikkelen we landingspagina’s per zoekwoord om gevonden te worden in Google.

Meer informatie over Zakelijk webdesign

Pakket enkel SEO

Als u reeds over een eigen website beschikt maar die wordt niet gevonden in Google kunnen wij de zoekmachine optimalisatie behandelen. We herwerken de content en maken extra pagina’s per zoekwoord voor Google.

eer informatie over het pakket SEO

Prijsvoorbeelden

Kom uw website ontwikkeling met ons bespreken

Voor de ontwikkeling van een website of een van onze andere diensten kunt u geheel vrijblijvend informeren met ons contact opnemen. Ga naar onze contactpagina, bel: 0495/21 45 83 – Mail: info@seobureau.be

Wij werken vooral in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg en andere delen van Vlaanderen.

Tags :

HomeGoedkoop webdesignBetaalbaar webdesignEenvoudig webdesignSimpel webdesignWebdesign AntwerpenWebdesignbureauBetaalbare website voor kmoGoedkope website laten bouwenWebdesign prijzenKostprijs websiteWebsite prijsBetaalbare website laten makenPrijzen websiteVoordelige websiteHoeveel kost een websiteWordPress webdesigner Oost-VlaanderenWordPress webdesigner West-VlaanderenWordPress webdesigner AntwerpenWordPress webdesigner LimburgWordPress webdesigner Vlaams Brabant

Website ontwikkeling procedure

Domeinnaam

 Om een website te kunnen vinden op het internet is er een centrale registratie waar bijgehouden wordt op welke computer een website ofwel domein opgevraagd kan worden met een webbrowser. Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Deze naam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat. Het DNS functioneert als het telefoonboek van het computernetwerk. De vertaling van de naam naar het betreffende nummer geschiedt middels DNS-servers, alle verdere datacommunicatie tussen computers maakt gebruik van dat nummer. Informatie over een domein kan opgevraagd worden via Whois (who is). Elke website is op de een of andere manier verbonden aan een unieke domeinnaam.

Structuur van een website

Elke website heeft een hoofdpagina, ook wel index, homepage of startpagina genoemd. De hoofdpagina biedt een navigatie om door de rest van de site heen te gaan. De homepage kan, maar hoeft niet, een samenvatting te geven van de belangrijkste informatie die op de website staat, bijvoorbeeld in de vorm van categorieën, meest bezochte pagina’s, het laatste nieuws etc. De hoofdpagina dient als uitvalbasis voor de bezoeker. Een bezoeker kan bijvoorbeeld via de homepage van het ene naar het andere onderdeel navigeren.

Beheer van een website

Een website wordt vaak beheerd met een online content management systeem (CMS). Een dergelijk systeem geeft de gebruiker de gelegenheid om op een simpele manier (zonder direct in HTML te programmeren) een website bij te houden. Een CMS bestaat meestal uit een zogenaamd managementgedeelte of administratiegedeelte, waar een gebruiker via een gebruikers- of inlognaam en wachtwoord kan inloggen. Vervolgens kan de gebruiker, afhankelijk van het toegangsniveau, nieuwe pagina’s aanmaken, afbeeldingen uploaden, forumdiscussies beheren etc.